AdWords campagne voor Joomla! Online Marketing

Google AdWordsMomenteel wordt er hard gewerkt aan de opzet van een eigen Google AdWords campagne voor Joomla! Online Marketing.
Het online gaan van deze campagne luidt het begin in van het vermarkten van onze kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie en online adverteren voor Joomla! websites en webshops.
  

Zowel zoekmachine optimalisatie als online adverteren zijn heuse vakgebieden geworden waarvoor een hoog kennis- en ervaringsniveau een vereiste is. De tijd van het toevoegen van ‘woorden wollen’ aan sites ligt inmiddels ver achter ons. Relavante content en linkbuilden zijn de sleutelwoorden eworden.

Voor de eigen site van Joomla! Online Marketing is gekozen voor een gemixte campagne van SEO en SEA, dus zowel met optimaliseren als met adverteren de site hoger in Google te gaan positioneren. Voor dit proces is minimaal een half jaar én een serieus reclamebudget uitgetrokken. De doelstelling is om binnen een half jaar in de bovenste 10 zoekresultaten van Google te staan met zoekwoorden zoals: ‘seo voor Joomla’, ‘Joomla site optimaliseren’, ‘online adverteren met een Joomla site’. De eerste vooruitzichten zijn goed.

Call Now Button