AfterPay en de Hikashop

afterpayJuist nu webshops de meest drukke maanden van het jaar in gaan, komt betaalprovider AfterPay met een intensieve marketingcampagne om het betalen op rekening te promoten. De consument maakt kennis met achteraf betalen voor bestellingen in een webshop. Dát is ook nieuw voor de webshophouder, maar krijgt ie zijn centen dan nog wel?

Ja! AfterPay zorgt ervoor dat de webshophouder geld krijgt en AfterPay neemt de incasso bij de consument over. Als webshop-eigenaar loop je dus géén risico dat de klant niet zou betalen. Dat komt bij AfterPay te liggen.
De kosten voor het betaalsysteem worden door de webshophouder gedragen. Aan AfterPay is een jaarlijks fee verschuldigd, plus een bedrag per transactie. De hoogte van de bedragen hangen af van de branche en het aantal transacties. Een offerte daarvoor is bij AfterPay op te vragen.
Voor de Hikashop bestaat een plugin die AfterPay als betaalmethode toevoegt. Interesse? Maak een account ana bij AfterPay, verstrek mij de inloggegevens en ik zal AfterPay toevoegen.

Call Now Button