Gmail voor mijn bedrijf? Kan dat?

gmail logoVolmondig: Ja! En …. vandaag overstappen graag!
Dát is nog een klare taal.

Toegegeven: het is even wennen, maar het is stukken beter!

Laat ik eerst het verschil tussen Google Mail en Gmail aanduiden beginnend bij de laatste. Gmail is de gratis e-mail dienst van Google meer bedoeld voor privé-gebruik of klein-zakelijk gebruik. Prima te gebruiken. Niks mis mee!

Google Mail is de meer bedrijfsmatige mail-oplossing van Google. Het aanmaken en beheren van meerdere e-mail-gebruikers binnen de organisatie is hierbij prima geregeld.

Hoe werkt het?
Als je Google Mail of Gmail voor jouw bedrijf wilt gaan gebruiken, dan wordt het zodanig ingesteld dat alle mail die naar het domein wordt gestuurd, wordt doorgestuurd naar een Google Mail of Gmail-account. Daar ziet de verzender van de mail dus helemaal niks van.
Vervolgens wordt het Google Mail og Gmail account zodanig ingericht dat je vanuit je Google Mail of Gmail-account uitgaand gaat mailen met jouw bedrijfsnaam. In mijn geval mail ik dus gewoon als jan@janvankuijk.nl vanuit mijn Google Mail-account. Daar merkt de ontvanger dus helemaal niets van, maar ik heb nu het gemak dat ik overal mijn mail kan lezen en beantwoorden en dat alles bij elkaar blijft!

Moeilijker als dit is het niet!

Graag maak ik een toegespitste offerte voor jouw situatie. 
Waar wacht je nog op?

Call Now Button