Hikashop en Google Shopping

HikashopZoek maar eens ‘n keer in Google op bijvoorbeeld een Whirlpool koelkast. Gegarandeerd dat er ergens directe aanbiedingen komen van koelkasten mét prijzen én directe links naar de verschillende aanbieders.
Hoe mooi zou het zijn dat u vanuit een Joomla/Hikashop direct uw assortiment op Google kunt plaatsen?
Het kán!
   

Google Shopping voorbeeldMet Google Shopping worden individuele producten getoond aan Google bezoekers die op zoek zijn naar een specifiek product. Ben je op zoek naar een specifiek merk sokken, tik het in in Google en u krijgt direct producten aangeboden.
Google laat de advertentie zelve en het biedingsmodel voor de kosten lopen via AdWords, de detailgegevens van de artikelen worden in een daaraan gekoppeld Google Merchant account geplaatst. In het Merchant account staat de naam van het artikel, een productcode, een verwijzing naar een foto en een prijs. Bij voorkeur worden deze gegevens periodiek en automatisch ge-upload vanuit de webshop waarin de artikelen worden eengeboden.

De Hikashop heeft een plugin om artikelen vanuit de Hikashop naar Google Merchant te uploaden. Standaard wordt het volledige assortiment geplaatst, maar wij hebben een toevoeging aan de Hikashop om zelf te kunnen aangeven welke artikelen wel en welke niet naar Google ge-upload moeten worden.

Call Now Button