Two factor authentication

click2 yubikey usb token blackTwo factor authentication is een extra bevestiging en dus extra beveiliging tijdens het inloggen, naast de gebruikersnaam en het wachtwoord. Verificatie kan op twee manieren plaatsvinden:
1) door middel van een steeds wisselende code die in de Google Authenticator app op een smartphone is af te lezen;
2) gebruikmakend van de Yubikey die met een vingerscan de eigenaar identificeert.

Google Authenticator
Google AuthenticatorNa het ingeven van gebruikersnaam en wachtwoord wordt er om een code gevraagd. Deze code is af te lezen in de Google Authenticator app op jouw smartphone.

Yubikey

De Yubikey is een usb-stick die per sé in de pc moet zitten waarmee je inlogt. Door middel van een vingerscan word jij online als rechtmatige eigenaar geverifieerd. Als de verificatie correct is, genereert Yubikey een unieke code waarna wordt ingelogd.

Joomla versie
In Joomla 3.x is de two factor authentication als standaard opgenomen. Daarbij is zowel de Google Authenticator als de Yubikey te gebruiken.
Voor Joomla 2.5 moet software worden geïnstalleerd en is uitsluitend de Yubikey-beveiliging mogelijk.
Voor Joomla 1.0 en 1.5 zijn deze beveiligingen niet mogelijk!

Kosten Joomla 3.x
De kosten voor het inrichten van de ‘two factor authentication’ in Joomla 3.x bedraagt
€ 125,-* per site. Daarbij wordt er wel vanuit gegaan dat alle software in de gehele site is ge-update naar de laatste versies.

Vervolgens kan een keuze worden gemaakt uit de Google Authenticator of de Yubikey. Indien er meerdere gebruikers zijn, kan per gebruiker worden ingesteld of authenticatie door middel van Google Authenticator of de Yubikey moet plaatsvinden.

Kosten Joomla 2.5
De kosten voor het inrichten van de ‘two factor authentication’ in Joomla 2.5 bedraagt € 175,-* per site. Daarbij wordt er wel vanuit gegaan dat alle software in de gehele site is ge-update naar de laatste versies.Vervolgens kan de Yubikey als beveiliging worden ingericht.

Begeleiden gebruikers
Voor de begeleiding van het inregelen van de Google Authenticator wordt € 35,-* per gebruiker berekend.

Een Yubikey is online te bestellen en kost € 23,82* per stuk. Bezoek de webshop voor meer informatie: http://www.yubikeyshop.nl/nl/usb_black_yubikey.html.
De kosten voor begeleiding bij het inregelen van Yubikey kost € 35,-* per gebruiker.

 
Call Now Button