Als ik denk ‘dat moet toch kunnen ….’

Moderne websites moeten steeds meer kunnen en klanten vragen daarom soms om de meest bijzondere functionaliteit op hun website. Klanten worden steeds veeleisender. Ze vragen om toepassingen waarvan je denkt ….. hmmmmm ….. tja, de vraag en de wens klinken logisch, maar het kan niet standaard in de meest gebruikte WordPress plugins. De uitspraak van de klant hierop ken ik inmiddels: ‘dat zou toch moeten kunnen…..´. En ja vaak kan ik het met de klant eens zijn en kan ik inderdaad ook bedenken: ‘dat zou toch moeten kunnen …..´.
En dan is er ….. WordPress! En dan in het bijzonder de enorme hoeveelheid aanvullende plugins! In de enkele jaren dat ik nu WordPress gebruik heb ik een redelijk vertrouwen opgebouwd in mijn eigen statement ten aanzien van de realiseerbaarheid van klantenwensen. Dat statement luidt: ‘als de klant en ik samen kunnen bedenken dat iets zou moeten kunnen, dan is er vast een ontwikkelaar geweest ergens in de wereld die daarvoor al een plugin heeft gebouwd. En wat dan nog het verrassendste is, is dat er niet één, maar vaak meerdere plugins zijn waaruit te kiezen is.
Kortom: we denken: ’dat moet toch kunnen ….’ en ja hoor! Het kan! Het kan met WordPress!

Call Now Button