Quick SEO en performance scan

Quick SEO en performance scan

Met quick SEO scans krijg je snel een inzicht in de SEO en online performance status van jouw website zowel technisch, maar ook hoe hoog en hoe goed je op dit moment scoort in Google. Daarmee kun je de commerciële prestaties van jouw organisatie belangrijk verhogen door onder meer gerichte marketing inspanningen te gaan uitvoeren en nieuwe kanalen te gaan aanboren. We praten je met een uitvoerige rapportage, maar ook in een telefoongesprek volledig bij over jouw digitale zichtbaarheid. Aansluitend geven we aan wat we kunnen doen om jou zichtbaarder te maken.

Quick SEO en performance scan

Quick SEO en performance scan

Omdat we een goed beeld willen hebben van jouw huidige positie in Google en dat van jouw concurrenten, laten we in het kader van een SEO quickscan en performance scan als eerste gedurende twee weken een zogenaamd ranking-tool meten hoe de technische prestaties van jouw site en die van jouw concurrenten scoren in Google.

Een Quick SEO en performance scan verloopt in de volgende stappen:

 • Samenstellen van een lijst met zoektermen waarop je gevonden wilt worden.
 • Voor een concurrentie-analyse willen we een lijst van domeinnamen van jouw concurrenten.
 • Uitvoeren van de nodige metingen.
 • Opstellen van een gedetailleerde rapportage.
 • Opstellen van een plan van aanpak.
 • Uitvoerige bespreking, uiteenzetting en toelichting van de resultaten. Uiteraard is daarbij volop ruimte voor jouw vragen.

Met een quick scan krijg je snel een inzicht in de ….

 • Analyse en ranking van de zoektermen waarop jij graag gevonden wilt worden.
 • Ranking van de zoektermen op de websites van jouw concurrenten.
 • Uitvoerige technische review van de SEO status van jouw website met een gedetailleerde toelichting van het effect van een issue op de vindbaarheid. Tevens vind je hierbijen richtlijnen hoe problemen opgelost kunnen worden.
 • Plan van aanpak hoe we de site beter vindbaar kunenn maken.
 • Vrijblijvende offerte voor het vervolgtraject.

Het uitvoeren van de rankingscan van jouw zoektermen neemt de meeste tijd in beslag. We willen gedurende ongeveer een week jouw site in Google laten scannen door ons zoektermen scantool. Hierdoor bedraagt de doorlooptijd ongeveer 1 à 2 weken.

Voor deze gehele Quick SEO scan betaal je normaal gesproken € 535,-, maar wij willen deze voor een vast bedrag van € 245,- ex BTW aanbieden.

Tijdelijk krijg je deze scan gratis door het invullen van onderstaand formulier.

Gratis SEO scan

Wil je een gratis SEO scan van jouw website?
Vraag ‘m hier aan.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

Passie voor z'n vak Ron T (via TrustPilot)

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door z'n merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden.

Jan doet wat hij je beloofd. Heer van Akkeren (via TrustPilot)

Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied.

Snelle service op maat. Kristien Dekkers (via TrustPilot)

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Fantastisch geholpen Peter Kesseler (via Google Review)

Fantastisch geholpen met de herinrichten en het opzetten van een webshop voor mijn site. Jan heeft me in een voor de horeca roerige tijd goed en snel geholpen. De samenwerking met jan is prettig, duidelijk en snel.

Prettig samenwerken met Basecamp Online Marcel Wassenaar (via Google Review)

Prettig samenwerken met Basecamp Online. Sterk onderscheidend vermogen in snel reageren en schakelen, nauwkeurig werken en altijd leveren volgens afspraak.

Call Now Button