WordPress vindbaar maken

WordPress vindbaar maken

Een hogere positie in de zoekresultaten van Google voor relevante zoekwoorden zorgt voor meer website bezoekers, meer klanten en meer omzet.

Wij voeren al meer dan 10 jaar zoekmachine-optimalisatie (SEO) projecten uit voor onze klanten. Onze SEO aanpak zorgt ervoor dat je binnen no time een hogere positie bereikt in Google.

WordPress vindbaar maken​

De techniek van WordPress is zodanig dat een WordPress site prima vindbaar gemaakt kan worden in Google. Daar zit het probleem vooral niet! Er zijn echter een aantal redenen die vindbaarheid wel in de weg staan:

  • Er zijn slecht 10 plekken op de 1e pagina van Google en iedereen wil daar staan.
  • Jouw concurrenten zitten ook niet stil en werken ook hard aan hun vindbaarheid. Jij moet dus beter zijn!
  • Diverse technische aspecten kunnen er voor zorgen dat jouw vindbaarheid negatief wordt beïnvloed.

Wat maakt WordPress anders?

WordPress kent enorm veel plug-ins die stuk voor stuk óf kunnen helpen bij de vindbaarheid óf juist kunnen verstoren.

Denk maar eens aan een website met 100 plug-ins. Ja! Ze bestaan! Door de kolossale hoeveelheid plug-ins is de site zó traag dat Google er totaal niet in is geïnteresseerd. Hier zijn dus twee dingen te doen:

  1. opschonen van plug-ins en alternatieven zoeken voor functies die deze uitvoeren en
  2. versnellen van de site.
WordPress vindbaar maken
TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

Passie voor z'n vak Ron T (via TrustPilot)

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door z'n merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden.

Jan doet wat hij je beloofd. Heer van Akkeren (via TrustPilot)

Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied.

Snelle service op maat. Kristien Dekkers (via TrustPilot)

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Fantastisch geholpen Peter Kesseler (via Google Review)

Fantastisch geholpen met de herinrichten en het opzetten van een webshop voor mijn site. Jan heeft me in een voor de horeca roerige tijd goed en snel geholpen. De samenwerking met jan is prettig, duidelijk en snel.

Prettig samenwerken met Basecamp Online Marcel Wassenaar (via Google Review)

Prettig samenwerken met Basecamp Online. Sterk onderscheidend vermogen in snel reageren en schakelen, nauwkeurig werken en altijd leveren volgens afspraak.

Call Now Button