WordPress

WordPress

Wij weten wat WordPress is en hoe ook jij kunt scoren met een WordPress website of webshop. Troubleshooting voor WordPress en het verbeteren van sites is onze dagelijkse bezigheid!
Wij zijn specialisten in SEO SEA GBP en Online Marketing voor WordPress.

Onze ervaring begint met de bouw, het beheer en vervolgens het vindbaar maken van websites en webshop en omvat al zo’n 20 jaar. Kom dus maar op met jouw vragen of project.

Wij kijken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies.

Websites en webshops worden door ons volledig werkend, aangemeld bij Google en voorzien van alle benodigde software opgeleverd. Je krijgt dus compleet werkende website.

Voor het opzetten, inrichten en gebruik van WordPress en WordPress plugins kunnen wij tal van diensten leveren.

Gespecialiseerd in WordPress

Hiermee kunnen we helpen

Vindbaarheid
Performance
Periodieke backups
Software updates
Training
Zichtbaarheid
Bouw van een website
Bouw van een webshop
Troubleshooting
Instructie bij gebruik

WordPress

Wij weten wat WordPress is en hoe ook jij kunt scoren met een WordPress website of webshop. Wij zijn specialisten in SEO SEA GBP en Online Marketing voor WordPress.

Onze ervaring begint met de bouw, het beheer en vervolgens het vindbaar maken van websites en webshop en omvat al zo’n 20 jaar. Kom dus maar op met jouw vragen of project.

Wij kijken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies.

Specialisten in SEO SEA GBP en Online Marketing voor WordPress

Planning

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Verbeter je vindbaarheid. Scoor hoger in Google en krijg meer bezoekers.

Wil jij op de eerste pagina van Google? Het is ons dagelijkse bezigheid om sites beter te laten scoren in Google. 

Het samenspel van meta-omschrijvingen, pagina-titels, content, techniek en dergelijke doen wij iedere dag!

SEA

Adverteren op Google

Geef power aan jouw zichtbaarheid op Google en ga slim adverteren.

Soms ontkom je er niet om te adverteren in Google. Het is dé manier om gegarandeerd en op de hoogste positie in Google te komen en dus onder de aandacht van jouw potentiële klanten. 

Wij helpen je om vaart te brengen jouw digitale aanwezigheid!

Adverteren op Google
Local Falcon

GBP

Google Bedrijfsprofiel

Google Mijn Bedrijf, Google My Business en Google Local zijn enkele eerder gebruikte namen voor wat we nu Google Bedrijfsprofiel of Google Business Profile noemen.

Een must voor ieder bedrijf en iedere organisatie! Sterker nog: voor velen is dit in ‘game changer’ in het vindbaar worden in Google.
  
Wij kunnen je helpen om op plek 1 te komen!

Even voorstellen

Het team

Het briljante van een team is dat je naadloos kunt samenwerken en aan een half woord genoeg hebt. Ieder met zijn eigen specialiteiten.

Zo doen wij dat!

Paul van Kuijk

Jan van Kuijk

TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

Passie voor z'n vak Ron T (via TrustPilot)

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door z'n merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden.

Jan doet wat hij je beloofd. Heer van Akkeren (via TrustPilot)

Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied.

Snelle service op maat. Kristien Dekkers (via TrustPilot)

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Fantastisch geholpen Peter Kesseler (via Google Review)

Fantastisch geholpen met de herinrichten en het opzetten van een webshop voor mijn site. Jan heeft me in een voor de horeca roerige tijd goed en snel geholpen. De samenwerking met jan is prettig, duidelijk en snel.

Persoonlijke benadering en klant staat ALTIJD centraal! Jan van Glabbeek (via Google Review)

Persoonlijke benadering en klant staat ALTIJD centraal! Fantastische service; altijd bereid mee te denken voor alternatieve, betere of goedkopere oplossingen. Zeer snelle reactietijd bij vragen en zeker bij problemen en oplossingen zijn pragmatisch en adequaat. Subliem, aanrader!

Dankjewel voor jullie hulp Jan en Paul Rick (via Google Review)

Dankjewel voor jullie hulp Jan en Paul, wat een fijne ondersteuning met de website. Nu ook de hosting bij jullie loopt en het onderhoud van mijn websites heb ik alles geregeld onder 1dak. Professionals die je niet voorbij kan lopen. Als jullie in de Achterhoek zijn drinken we een bakje koffie.

Call Now Button