WordPress

Eenvoud

Vriendelijk CMS

De allemans vriend!

WordPress

Voor het opzetten, inrichten en gebruik van WordPress en WordPress plugins kunnen wij tal van diensten leveren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

WordPress is het vriendelijke CMS. De allemans vriend! Het is ontstaan als persoonlijk blog-hulpmiddel, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige toepassing om een website mee op te bouwen. 
De kracht van WordPress is dat de gebruiker zelf op eenvoudige wijze een site kan onderhouden.

Websites en webshops worden door ons volledig werkend, aangemeld bij Google en voorzien van alle benodigde software opgeleverd. Je krijgt dus compleet werkende website.

 

Professioneel, betrokken, accuraat, persoonlijk en snel

Dat is wat onze klanten zeggen op TrustPilot over ons. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!

Doelgericht
100%
Reactie op mail binnen een dag
85%
Eindresultaat
100%
Klanttevredenheid (via trustpilot)
92%

Portfolio

Een kleine greep uit de websites van onze tevreden klanten.

Victor Vinum

Victor Vinum: een uniek wijnplatform waar je mooie en eerlijke wijnen tegenkomt. Mijn naam is Victor Koppelaar en ik heb de graad van Diploma WSET: de op één na hoogste wijnopleiding ter wereld. Ik kies graag wijnen die bij jouw smaak passen. Ik haal mijn wijnen rechtstreeks van de wijnproducent, praat en discussieer met hen en zo ontstaat er een bijzondere relatie.

Custom Concepts

De naam CUSTOM CONCEPTS en website-eigenaar is geboren uit een passie voor snelle auto’s, auto’s die de harten van ons allemaal verslaan. Het doel is om elke unieke wens van autoliefhebbers tot leven te brengen en tegemoet te komen om hun auto nog meer eigen te maken.

SchuurpapierXL

SchuurpapierXL is dé specialist in verfgerelateerde producten voor de professional.

Houtcomposiet discount

Houtcomposietdiscount.nl is de webshop van een bedrijf dat bijna alle producten zelf maakt in de werkplaats te Lichtenvoorde. De composiet picknicktafels en tuinsets genieten landelijke bekendheid vanwege het duurzame en onderhoudsarme karakter.

Mostdays Interiors

Met 10 jaar professionele ervaring in binnen- en buitenland, voert ons team voornamelijk gedeeltelijk of volledig interieurontwerp en bouw uit van flats, appartementen en gezinswoningen, van ontwerpconceptontwikkeling tot volledige implementatie, met een professionele achtergrond in eigen of in opdracht van de klant.

Passie voor z'n vak

"Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door zn merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden."


Ron T (via TrustPilot)