WordPress

WordPress

WordPress is het vriendelijke CMS. De allemans vriend! Het is ontstaan als persoonlijk blog-hulpmiddel, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige toepassing om een website mee op te bouwen.  De kracht van WordPress is dat de gebruiker zelf op eenvoudige wijze een site kan onderhouden.

Websites en webshops worden door ons volledig werkend, aangemeld bij Google en voorzien van alle benodigde software opgeleverd. Je krijgt dus compleet werkende website.

Voor het opzetten, inrichten en gebruik van WordPress en WordPress plugins kunnen wij tal van diensten leveren.

Gespecialiseerd in WordPress

Hiermee kunnen we helpen

Vindbaarheid
Performance
Periodieke backups
Software updates
Training
Zichtbaarheid
Bouw van een website
Bouw van een webshop
Troubleshooting
Instructie bij gebruik
TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

Passie voor z'n vak Ron T (via TrustPilot)

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door z'n merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden.

Jan doet wat hij je beloofd. Heer van Akkeren (via TrustPilot)

Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied.

Snelle service op maat. Kristien Dekkers (via TrustPilot)

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Fantastisch geholpen Peter Kesseler (via Google Review)

Fantastisch geholpen met de herinrichten en het opzetten van een webshop voor mijn site. Jan heeft me in een voor de horeca roerige tijd goed en snel geholpen. De samenwerking met jan is prettig, duidelijk en snel.

Prettig samenwerken met Basecamp Online Marcel Wassenaar (via Google Review)

Prettig samenwerken met Basecamp Online. Sterk onderscheidend vermogen in snel reageren en schakelen, nauwkeurig werken en altijd leveren volgens afspraak.

    Call Now Button