Supportstrippenkaart

Supportstrippenkaart

Ten einde kleine facturen te voorkomen én een tariefvoordeel te krijgen, kan hiervoor een supportstrippenkaart worden gekocht.

Bij een supportstrippenkaart betaal je vooraf een hoeveelheid ondersteuningstijd, bijvoorbeeld een equivalent voor één of twee uur werk. De betaalde tijd wordt in onze administratie als een tegoed voor jou gezet.

 

De tijd die besteed wordt aan werkzaamheden aan jouw site worden in eenheden van 5 minuten van dit tegoed afgeboekt.

De stand van de strippenkaart en de verrichte werkzaamheden kunnen op ieder gewenst moment online worden ingezien. Daarvoor ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord voor www.supportstrippenkaart.nl. Zodra het saldo in de strippenkaart negatief wordt, ontvang je automatisch een nieuwe factuur.

Heb je géén supportstrippenkaart en toch support-vragen? Dat kan. Geen probleem! De werkelijk bestede tijd zal tegen ons normale uurtarief, met een minimum één kwartier  worden doorbelast.

Veel gestelde vragen

TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

Passie voor z'n vak Ron T (via TrustPilot)

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door z'n merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden.

Jan doet wat hij je beloofd. Heer van Akkeren (via TrustPilot)

Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied.

Snelle service op maat. Kristien Dekkers (via TrustPilot)

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Fantastisch geholpen Peter Kesseler (via Google Review)

Fantastisch geholpen met de herinrichten en het opzetten van een webshop voor mijn site. Jan heeft me in een voor de horeca roerige tijd goed en snel geholpen. De samenwerking met jan is prettig, duidelijk en snel.

Persoonlijke benadering en klant staat ALTIJD centraal! Jan van Glabbeek (via Google Review)

Persoonlijke benadering en klant staat ALTIJD centraal! Fantastische service; altijd bereid mee te denken voor alternatieve, betere of goedkopere oplossingen. Zeer snelle reactietijd bij vragen en zeker bij problemen en oplossingen zijn pragmatisch en adequaat. Subliem, aanrader!

Dankjewel voor jullie hulp Jan en Paul Rick (via Google Review)

Dankjewel voor jullie hulp Jan en Paul, wat een fijne ondersteuning met de website. Nu ook de hosting bij jullie loopt en het onderhoud van mijn websites heb ik alles geregeld onder 1dak. Professionals die je niet voorbij kan lopen. Als jullie in de Achterhoek zijn drinken we een bakje koffie.

Call Now Button