Domeinregistratie en hosting

Domeinregistratie en hosting

Het regelen van domeinregistratie en hosting bij de webbouwer en sitebeheerder is handig en overzichtelijk. Alles in één hand!

Domeinregistratie

Soort domeinnaam Prijs per jaar in € ex BTW
.nl, .eu of .be 9,95
.com, .org, .biz of .net 19,95
.de of .info 24,95

Geoptimaliseerde WordPress hosting op VPS

Hosting Prijs per maand in € ex BTW
Hosting 500Mb 9,00
Hosting 1Gb 14,00
Hosting 2Gb 19,00
Hosting 5Gb 24,00
Hosting 10Gb 29,00
Hosting 25Gb 34,00
Hosting 50Gb 39,00

De minimale contractperiode is één jaar. Opzeggingen dienen minimaal 2 maanden vóór afloop van de contractperiode binnen te zijn. Hosting en domeinnamen worden per jaar vooruit gefactureerd.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

Passie voor z'n vak Ron T (via TrustPilot)

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. Door z'n merkbare passie doet hij net een stapje extra om het doel te bereiken en is dan ook niet te beroerd om in de late uurtjes te zorgen dat je website weer volledig operationeel is voor een lang hemelvaart weekend. Zeer aan te raden.

Jan doet wat hij je beloofd. Heer van Akkeren (via TrustPilot)

Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied.

Snelle service op maat. Kristien Dekkers (via TrustPilot)

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Fantastisch geholpen Peter Kesseler (via Google Review)

Fantastisch geholpen met de herinrichten en het opzetten van een webshop voor mijn site. Jan heeft me in een voor de horeca roerige tijd goed en snel geholpen. De samenwerking met jan is prettig, duidelijk en snel.

Prettig samenwerken met Basecamp Online Marcel Wassenaar (via Google Review)

Prettig samenwerken met Basecamp Online. Sterk onderscheidend vermogen in snel reageren en schakelen, nauwkeurig werken en altijd leveren volgens afspraak.

    Call Now Button