Elementor SEO en de Elementor page-builder

Elementor SEO en de Elementor pagc-builder. De toekomst!

De tijd dat we websites bouwden door php- en html-code te kloppen ligt mijlenver achter ons en zelfs de tijd van Content Management Systemen met de prachtigste thema’s laten we met de nieuwste technieken ver achter ons. We zijn aangekomen in het tijdperk van de page-builders.

We bespreken hier nu Elementor en Elementor SEO.

Flexibiliteit ten top

Het is flexibiliteit ten top met een page-builder! Het basisidee van een page-builder is dat een webpagina in zijn geheel en vrij wordt opgebouwd. De criticasters zeggen dan: ‘dat konden we met php en html óók’. In de vrijheid van creëren hebben ze gelijk, maar het grote verschil is dat je met een page-builder op een heel simpele wijze gebruik kunt maken van de prachtigste grafische elementen met foto’s, tellers, tekstblokken en ga zo maar door. Werkend op de voorkant van de site kun je in een razend tempo een mooie pagina opbouwen en gebruik maken van meegeleverde voorbeelden.

Talloze pagebuilders

Voor WordPress zijn er talloze page-builders beschikbaar zoals bijvoorbeeld Divi, WP Bakery, Beaver Builder, Visual Composer Website Builder, maar er zijn ook page-builders die gemaakt zijn voor specifieke thema’s.

Na vele omzwervingen heb ik gekozen voor de page-builder Elementor, Elementor Pro en als waardevolle aanvulling Ultimate for Elementor. Ultimate for Elementor biedt een keur aan extra functionaliteit die Elementor en Elementor Pro niet bieden. In dit soort aanvullend aanbod is Ultimate for Elementor niet uniek, er zijn meer aanbieders van aanvullende functies. Voel je vrij om eens rond te kijken!

Waarom Elementor?

Voor mij waren de argumenten om te kiezen voor Elementor:

Ook al in de gratis versie van Elementor zijn vele mogelijkheden en mooie en zéér bruikbare templates beschikbaar.
De pro-versie en Ultimate for Elementor bieden een rijk pallet aan mogelijkheden en extra templates om zo te gebruiken.
Tijdens de bouw van een pagina zijn de voorbeelden van de mogelijke grafische elementen helder en duidelijk te zien en is een snelle keuze te maken.

Elementor SEO

Elementor is briljant voor SEO. Een tool om super vindbaar te worden in Google. Het maakt het gemakkelijk om geoptimaliseerde inhoud te maken en kan je helpen om super vindbaar te worden in Google. Met Elementor kun je jouw website eenvoudig optimaliseren voor zowel desktop- als mobiele zoekmachines. Of je nu hulp nodig hebt bij trefwoordonderzoek of je website er beter uit wilt laten zien, Elementor, vooral samen met RankMath, is de perfecte tool om vindbaar te worden!

Nederlandstalig

Alles is volledig Nederlandstalig, wellicht voor mij nog niet zo noodzakelijk, maar voor de eindgebruiker razend handig!
Samen met het Astra-pro thema vormt Elementor een prima combi.
De gebruikersinterface is super! Héél véél instelbare zaken.
De ondersteuning door de helpdesk van Elementor is snel en écht to-the-point.
De prijs valt reuze mee.

Wil je wat meer weten over Elementor? Bel of mail gerust!

Video

Onderstaande video geeft een mooi overview van Elementor!

Contact

Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.

Conclusie

Kortom, Elementor is de perfecte tool voor SEO omdat het je website super vindbaar maakt op Google. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u binnen enkele minuten SEO-vriendelijke pagina’s maken, zonder dat u hoeft te coderen. Dus waar wacht je op? Probeer Elementor vandaag nog en verhoog de zichtbaarheid van uw website online!

Call Now Button