Géén spam meer? Het kan!

Spam canWas het in de begintijd van e-mail in de jaren ´90 van de vorige eeuw nog leuk om een ongevraagd reclamemailtje te krijgen, dan is ongevraagde mail nu 15 à 20 jaar later verre van leuk en soms zelfs een regelrechte bedreiging.
Dagelijks ligt de mailbox vol met van allerlei rommel. Gelukkig zijn er oplossingen voorhanden!

Het fenomeen spam-mail neemt steeds vervelendere vormen aan. Soms worden we platgebombardeerd met reclame-e-mails en erger nog: de virus- en phishingmails zijn aan de orde van de dag.

Een korte analyse van het nare spam-fenomeen leert dat er sprake is van een heus kat- en muisspel tussen spammers enerzijds en antivirus- en spamfillter-softwarebouwers anderzijds. Dat spel is al jaren lang gaande en het tij lijkt moeilijk te keren. ‘Hoelang duurt dit nog?’ vragen velen zich af.

Het antwoord is niet zó simpel, al zijn er inmiddels wel effectieve oplossingen. Zolang spammers niet te stoppen zijn, zullen de oplossingen in verbetering van de spam-filters gezocht moeten worden. Aanbieders van e-maildiensten zijn daar druk mee bezig, maar de investeringen zijn niet mals en het vraagt continu aandacht omdat spammers vast weer nieuwe mazen in het net vinden.
Google zou Google niet zijn als ze hier geen oplossing voor bedacht zouden hebben. Google streeft immers een veilig internet na en investeert erg veel geld in oplossingen daarvoor. Al sinds jaar en dag bevatten Google Mail en Gmail een zelflerend spamfilter wat uitstekende diensten bewijst. Alle mails die door Google worden gekenmerkt als spam worden in een aparte map geplaatst. Een kwestie van ééns per dag of ééns per week even nalopen en Google vertellen wat jij eventueel géén spam vindt. Héél laagdrempelig.

Deze e-maildiensten staan niet alleen ter beschikking van iedereen die een @gmail.com e-mail adres heeft, maar ook aan alle bedrijven en organisaties die Google Mail of Gmail inmiddels als bedrijfsmail-platform hebben gekozen.
Overweeg dat ook eens! Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van Google Mail of Gmail als mail-platform en ik kan je ze allemaal uitleggen. Wees niet bevreesd: je kunt gebruikmakend van Google Mail of Gmail gewoon met jouw eigen bedrijfs-e-mail adres mailen.
Interesse? Ik richt het graag voor je in. Vraag een offerte. 

Vragen of onduidelijkheden? Bel of mail gerust.

Call Now Button