Hoger in Google? Optimaliseer je site!

pagespeedinsightslogoOm hoger te komen in de zoekresultaten van Google wordt sinds enige tijd ook de website-snelheid zowel op PC als op mobiel meegerekend. Google vindt nameljk de gebruikerservaring op de website van groot belang.
Test het zelf!

Niet alle sites en templates houden rekening met de nieuwste eisen van Google, waardoor ze nu door Google als traag worden ervaren. Ze zijn niet traag, maar Google is van mening dat bepaalde technische oplossingen zijn gerealiseerd om de snelheid te optimaliseren. Om dat testen heeft Google een testtool gebouwd, waarmee de omissies eenvoudig zijn vast te stellen.
Wil je dat voor jouw eigen site weten? Test het maar eens hier: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/.

Is de snelheid te laag? Dan kan dat met een aantal technische ingrepen worden hersteld en kan het performance-cijfer naar een mooie voldoende worden getild, zowel op pc als op mobiel (er vanuit gaande dat het template responsive is).

Deze ingreep is voor een vaste prijs per site te realiseren. Daarvoor wordt gezorgd dat de de score in het Google speedtest-tool op een mooie voldoende uitkomt.

Interesse? Bel of mail gerust!
Call Now Button