Joomla en SEO voor Google

De vraag wordt mij wel eens gesteld of Joomla wel zoekmachine-vriendelijk is. Waar deze vraag vandaan komt is mij volstrekt onduidelijk want het is zelfs uitermate geschikt! De praktijk leert dat.

Al vele jaren loop ik in Joomla-land rond met de bouw van nieuwe sites of de verbouw en beheer van bestaande sites en zie steeds weer hoe sites omhoog schieten in Google. Toegegeven: ik help ze wel eens een handje.

Tot voor kort wilde het nog wel eens werken om de belangrijkste zoekterm in de url te zetten. Bijvoorbeeld: ben je op zoek om sokken te kopen? Niet vreemd dat je in Google ‘sokken kopen’ intikt. De kans dat mijn klant www.ondergoedensokkenkopen.nl in de hoogste regionen van pagina 1 staat is groot.
Google zegt te gaan stoppen met deze manier van klimmen in de ranking, maar voorlopig werkt het.

Iedere site die ik bouw of in beheer neem voorzie ik van een krachtig tool genaamd RS-SEO. Het meest eenvoudige wat dit tool doet is het maken van een sitemap die aangeboden wordt aan Google. Maar er is meer! RS-SEO biedt de mogelijkheid om pagina’s te laten ranken op ‘zoekmachine klaar’. Daarnaast geeft het tools om de ranking te gaan beïnvloeden.

Kortom: voldoende mogelijkheden om ook jouw site te laten scoren in Google!

SEO diensten
Met nieuw ontwikkelde diensten en samenwerking met professionele tekstschrijvers kan ik ook jouw site zoekmachine vriendelijk maken. Daarvoor heb ik een intensief plan van aanpak klaarliggen waarmee je in 26 weken jouw site op de kaart zet.

Call Now Button