Overstap van Joomla naar WordPress

Overstap van Joomla naar WordPressJe hebt al enkele jaren met veel plezier een Joomla website waar eigenlijk het één en ander aan moet gebeuren. Websites zijn immers aan mode onderhevig en verouderen dus als je er niks aan doet. Maar ja, pfffff wat nu? Moet je een nieuwe site laten maken? Is Joomla dan wel een goede keuze? Je hoorde immers ook al dat WordPress een prima pakket is. Maar ja, dan moet je opnieuw beginnen …..

Wellicht heb ik een oplossing voor je!
Er bestaat een tool om alle inhoud van jouw Joomla website naar WordPress over te halen! Je bent dan géén inhoud kwijt en alles gaat zó over! Dat geldt zowel voor de inhoud van websites als voor webshops.

Dat klinkt allemaal heel simpel en in de basis is het dat ook, maar de praktijk is iets genuanceerder. Immers een website is méér dan alleen maar de content. Het smoel van de site, het template (zoals Joomla dat noemt) gaat niet automatisch over naar een WordPress thema. Dat is maar goed ook, want je moet deze actie nou juist gebruiken om jouw site een moderner gezicht te geven! De vernieuwing en verfrissing van jouw site zal dus moeten gebeuren.
Alle inhoud zal dus een nieuw plekje toegewezen moeten krijgen. Geen punt. Doe ik voor je!

Interesse? Laat het me weten, met plezier maak ik een offerte voor je!

Call Now Button