Review van WordPress plugins

Al meerdere jaren heb ik ervaring met WordPress en de WordPress plugins, dus wordt het tijd om die kennis eens te gaan delen met de wereld.

 

Oorspronkelijk kom ik uit de hoek van Joomla waar ik nog veel klanten heb. Zo’n drie jaar geleden ben ik terechtgekomen in de WordPress wereld, wat aanvankelijk wel een zekere aardverschuiving was. Zeker voor mijn Joomla-collega’s die mij ineens naar een het andere kamp zagen vertrekken. Het zijn inderdaad wel heel aparte werelden moet ik zeggen! Is de ene beter dan de andere? Nee dat niet, maar het is anders. Ik ga me hier niet wagen aan stereotyperingen van de één of de ander. Hou het er maar op dat het anders is. Vraag mij er maar naar als je wat wilt weten.

 

In de voorbije jaren heb ik al héél wat plugins aan me voorbij zien trekken. Veel goede, maar ook héél véél slechte. Vanaf het eerste moment hou ik een lijstje bij met favoriete plugins die ik in voorkomende gevallen gebruik zodat ik niet steeds opnieuw op zoek moet.

 

In deze rubriek ga ik alle plugins beschrijven wat ze doen en waarom ik juist deze plugin gebruik. Het eerste artikel in deze hele lange reeks, want ik heb een enorme lijst met plugins, zal gaan over de globale criteria die ik hanteer bij de selectie van plugins.

Call Now Button