WordPress

Wij weten wat WordPress is en hoe ook jij kunt scoren met een WordPress website of webshop. Troubleshooting voor WordPress en het verbeteren van sites is onze dagelijkse bezigheid!
Wij zijn specialisten in SEO SEA GBP en Online Marketing voor WordPress.

Onze ervaring begint met de bouw, het beheer en vervolgens het vindbaar maken van websites en webshop en omvat al zo’n 20 jaar. Kom dus maar op met jouw vragen of project.

Wij kijken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks vele vragen over issues met WordPress, waarvoor een WordPress specialist nodig is. Hier hebben we de meest voorkomende vragen samengevat.

Een abonnement heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

Kennis en kunde

Wat wordt er verwacht van een WordPress specialist? `n Hoop!

Als je een probleem hebt met je WordPress-website, zou je van een WordPress-specialist verwachten dat ze de nodige vaardigheden en kennis hebben om het probleem snel en effectief op te lossen. Hier zijn enkele specifieke verwachtingen:
  1. Technische expertise: Een WordPress-specialist moet diepgaande kennis hebben van WordPress, inclusief het begrijpen van de technische aspecten van het platform, zoals thema’s, plugins, en de algemene architectuur van WordPress.
  2. Probleemanalyse: De specialist moet in staat zijn om het probleem nauwkeurig te analyseren. Dit kan betrekking hebben op frontend-problemen (zoals weergaveproblemen) of backend-problemen (zoals databasefouten). Het vermogen om snel de oorzaak van het probleem te identificeren is cruciaal.
  3. Troubleshooting: De specialist moet bekwaam zijn in het oplossen van problemen. Dit omvat het debuggen van code, het analyseren van fouten in logbestanden, en het vinden van oplossingen voor compatibiliteitsproblemen tussen thema’s en plugins.
  4. Beveiliging: Een goede WordPress-specialist begrijpt beveiligingskwesties en kan advies geven over hoe je jouw website kunt beschermen tegen mogelijke bedreigingen. Ze moeten op de hoogte zijn van best practices op het gebied van websitebeveiliging.
  5. Updates en onderhoud: Het is belangrijk dat de specialist op de hoogte is van de laatste WordPress-updates en in staat is om ze veilig toe te passen. Ook moet hij/zij kunnen adviseren over algemeen onderhoud om de prestaties en beveiliging van de website te waarborgen.
  6. Communicatie: Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel. De specialist moet in staat zijn om technische problemen duidelijk uit te leggen aan jou, zonder gebruik te maken van te veel jargon, en eventuele oplossingen begrijpelijk te maken.
  7. Klantenservice: Een WordPress-specialist moet klantgericht zijn en in staat zijn om op een vriendelijke en professionele manier met klanten om te gaan. Dit omvat het begrijpen van de behoeften van de klant en het verstrekken van duidelijke instructies of aanbevelingen.
Kortom, een WordPress-specialist moet niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook in staat zijn om effectief te communiceren en klantgerichte ondersteuning te bieden.
Call Now Button