SEO word in wooden blocks on table
Bel

Wil je boven aan in Google komen én wil je daar wat voor doen? Aarzel dan geen moment en bel of mail ons!

SEO

Moeilijk vindbaar zijn in Google is de doodsteek voor vele bedrijven en organisaties, maar wél vindbaar zijn is voor de meesten een onmogelijke opgave.

  
Vindbaar worden op het internet is een precair en zeer complex klusje wat veel energie en creativiteit verlangd. Er zijn immers maar 10 plaatsen op de eerste pagina van Google en iedereen wil op de eerste pagina staan. Dat past dus niet. 

    

Wil je weten hoe het moet? Heb je de bereidheid om te investeren (in tijd én geld) in vindbaar worden? Bel of mail dan! Wij kunnen je haarfijn uitleggen hoe het werkt en wat we kunnen doen. We hebben een unieke methode ontwikkeld.

Onze kijk op vindbaar worden

Wij hebben zo onze eigen kijk op vindbaar worden. Als websitebouwers en – beheerders weten we maar al te goed hoe het werkt om je naar boven te krijgen in Google. We hebben daarvoor een eigen SEO-dashboard ontwikkeld die voor ons een duidelijke leidraad is, maar die voor onze klanten een perfecte bron van informatie is over wat we aan het doen zijn! Een voorbeeld van dat dashboard zie je hier. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons!

"Jan doet wat hij je beloofd. Mijn website zat compleet vast en ik kon er niets meer mee. Jan heeft alles weer in oude glorie hersteld. Echt een vakman op dit gebied."


Heer van Akkeren (via TrustPilot)